QUIEN SE DUERME PIERDE

Escrit pel Quin Valiente i amb il·lustracions d’en Quico Palomar

DIVENDRES 6-10-23 / 19.30 h

QUIEN SE DUERME PIERDE

Aquesta obra  no reflecteix, ni de bon tros, els més de quinze anys de treballs forçats, entre creacions i correccions, que s’ha pres l’autor en pretendre una personalitat literària. Des del que anomena contes versificats, que es presenten en prosa, però adquireixen una musicalitat més propera al vers, fins a la ironia que imprimeix als seus desenvolupaments, segell inequívoc de la casa.
Gaudiu, doncs, aquestes històries amb coneixement de causa i no invertiu el temps a classificar-lo com a més infantil que adult —o viceversa—, ja que us perdreu la valoració més aproximativa que mereix Quin Valiente quan es defineix com un rimador de proses i un intèrpret de versos.

LA PRESENTACIÓ

La presentació anirà a càrrec del mateix autor franquesí Quin Valiente,
L’autor estarà acompanyat per la música del Quico Palomar que és el il·lustrador del llibre i que exposarà alguns del dibuixos que apareixen al llibre.
L’acte serà un compendi de contes, històries divertides alguna esferificació. Una hora intensa

QUIN VALIENTE

Quintín Valiente Gutiérrez, aquest franquesí d’adopcio, nascut a Santa coloma de Gramenet el 1963, és actor de doblatge i regidor d’escena. Polifacètic alterna l’escriptura amb l’escenari, el conte escrit amb els versos recitats.

El 2017 autopublica Un día cabrón lo tiene cualquiera, el seu primer llibre de contes breus. Un any més tard surt a la llum ¿Qué te parece si nos desnudamos y lo discutimos? Edició bilingüe, amb l’editorial Círculo Rojo, amb il·lustracions de Mai Martín i pròleg de l’escriptora, i no obstant amiga, Carme Ballús. Quien se duerme pierde és la tercera obra.

QUICO PALOMAR

El Quico Palomar és un trobador, un caminant de la ciutat, incansable joglar de la immediatesa. Cantant, poeta, recitador, improvisador.

ESPECTACLE DE GUIXETA INVERSA

EN ACABAR L’ACTIVITAT PODREU DONAR EL QUE CONSIDEREU