En Jordi Pigem, ens presenta el seu darrer llibre “Pandèmia i postveritat (La vida, la consciència i la quarta revolució Industrial)”.

 
Estem personalitzant els robots i, a la vegada, estem robotitzant les persones. Sembla una paradoxa. No ho és. Contrastant les clàssiques novel·les distòpiques d’Orwell i Huxley amb les propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres heralds del poder polític i econòmic, Pandèmia i postveritat analitza un gran nombre d’esdeveniments inesperats que ens toca comprendre.

Jordi Pigem (Barcelona, 1964) és filòsof de la ciència i escriptor. Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona amb la tesi El pensament de Raimon Panikkar: Una filosofia de la interdependència (Institut d’Estudis Catalans, 2007). Del 1998 al 2003 fou professor i coordinador de l’Àrea de Filosofia del Masters in Holistic Science del Schumacher College a Dartington (Universitat de Plymouth, Anglaterra). Ha sigut professor invitat o ponent en diverses universitats d’Europa i Amèrica.

Per la presentació de l’acte i l’entrevista serà comptarem amb la Clara Armengol.

Periodista i presentadora. Ha estat coordinadora de La Sexta a Catalunya i actualment és la cap d’informatius de Vallès Oriental Televisió.

Podreu adquirir exemplar del llibre i que us el signi el Jordi Pigem encara que no estigueu al local. 

04708

(Donació a La Tintorera)

Per recollir el llibre només cal que vinguis al local quan hi hagi activitat.