La Marina Martori ens presenta el seu tretzè llibre “Nit Americana” publicat el passat mes d’octubre.

La nit americana és una tècnica cinematogràfica que intenta transformar el dia en nit per poder gravar escenes nocturnes quan encara és de dia. És una mentida, una falsedat, un engany. Quan la Blanca rep la notícia que el seu pare ha mort, alguna cosa dins seu s’esquerda. No entén per què l’afecta tant. 

Amb el seu pare ha tingut molt poca relació i la Blanca té una vida estable i feliç. O això sembla. De record en record, des de la infantesa fins al moment actual, com qui repassa una filmografia, i de conversa en conversa, com qui corregeix un guió, la Blanca mira enrere i es pregunta per què l’amor, sobretot el que no reps, fa tant de mal. Potser la vida de la Blanca ho ha estat sempre, una nit americana. Una mentida, una falsedat, un engany… i, potser, això ha de canviar.

Marina Martori (Barcelona, 1979). Escriure la fa feliç. Llegir, encara més. Devoradora de lletres i escriptora, llicenciada en Comunicació Audiovisual i Gestió Cultural, actualment és la directora del Teatre Auditori de Llinars del Vallès i la coordinadora de l’Espai d’Art del mateix municipi.

SI VOLEU UN LLIBRE SIGNAT PER LA MARINA FEU UN BIZUM DE 19€. RECOLLIU-LO A LA TINTORERA.

666 078 677