NI GOSSOS, NI GATS, NI CONTES CONTATS

Escrit pel Quin Valiente

DIVENDRES 12-04-24 / 20 h

NI GOSSOS, NI GATS, NI CONTES CONTATS.

NI GOSSOS NI GATS fa referència a que no són textos per una canalla que li han de contar els contes i quedarà captivat, probablement, segons l’entonació, la musicalitat i el saber fer del narrador o narradora, i NI CONTES CONTATS parla de la crua realitat: em costa molt acabar un conte, i quan crec que ja no es pot afegir més, ni censurar menys ni interpretar d’una altra manera… jo mateix resolc que no m’acaba d’agradar i, anys i panys desprès (pot ser estic exagerant una mica però…) soc capaç d’esmenar-lo per enriquir-lo… O això crec. Gaudiu-lo que ja comença a veure la llum, uns, i altres faules ja han estat posat a ser jutjats…

LA PRESENTACIÓ

La presentació anirà a càrrec del mateix autor franquesí Quin Valiente,i estarà acompanyat pel l’editor del llibre Josep Lluís Benet Vidal que conduirà l’acte.
Al final de l’acte l’autor signarà llibres

QUIN VALIENTE

Quintín Valiente Gutiérrez, aquest franquesí d’adopcio, nascut a Santa coloma de Gramenet el 1963, és actor de doblatge i regidor d’escena, alterna l’escriptura amb la declamació i el conte amb els versos, treballant alguns d’ells en suport vídeo.

En 2017 autopublica Un día cabrón lo tiene cualquiera, el seu primer llibre de contes breus, acompanyats de la il·lustradora Natàlia Torné.

Al 2018 surt a la llum Què et sembla si ens despullem i ho discutim?, edició bilingüe, de l’editorial Círculo Rojo, amb il·lustracions de Mai Martín i pròleg de l’escriptora Carme Ballús.

En el 2023 Quien se duerme pierde, de l’editorial Aliarediciones, que abans de finalitzar el 2023 aconsegueix la seva segona edició. Aquest treball també està acompanyat per il·lustrador que per a aquesta aventura es brinda el polifacètic Quico Palomar, amb el qual presenta llibre alhora que ofereixen àpats i xous…

EN ACABAR L’ACTE PODREU AQUIRIR EL LLIBRE PER UN PREU DE 15€