Aquest mes de maig fem presentació doble: d’una banda, la biografia novel·lada de l’últim alcalde republicà de Port de la Selva de Vicenç Relats i, per l’altra, el recull de contes dels 10 anys de la revista Vallesos.

El llibre “Somiant el retorn” s’endinsa en el calvari que va patir Jaume Massot, l’últim alcalde republicà del Port de la Selva que va haver de marxar a l’exili amb la seva família i ja no va tornar a casa. Vicenç Relatsa través d’aquest cas particular, parla de tots els exiliats, els d’ara i els d’abans, i intenta posar-los rostre.

 

“Vint-i-un contes” és el llibre que la revista-llibre Vallesos i la seva editora-productora, Gent i Terra, treuen al carrer i que recull els relats breus amb els quals destacades escriptores i escriptors vallesans d’origen o adopció han anat obrint les pàgines de cada número de la publicació durant els seus primers 10 anys d’existència. 

Ens acompanyarà a la presentació Carme Ballúsuna de les autores de  “Vint-i-un contes”.

 

Podreu comprar un exemplar dels llibres (Bizum), i que us el signi en Vicenç Relats encara que no hi estigueu al local. 

Vicenç Relats (Lliçà d’Amunt, 1964) és un periodista i editor català. Des del 2011 dirigeix la revista Vallesos, immersa en la memòria popular i el patrimoni cultural vallesà. Ha escrit mitja dotzena de llibres, especialment d’assaig i memòria històrica.