Per què les persones treballadores voten partits de dretes? A qui beneficia el feixisme? Vivim ja en un Estat feixista? Al·legat a favor de la lluita unitaria contra el feixisme.

L’extrema dreta creix per quasi tot el mon. En aquests moments, les reaccions més esteses són la indiferencia o el pànic.

Aquest llibre defensa la necessitat i la possibilitat de derrotar a l’extrema dreta, mitjançant la lluita unitaria i aprenent dels errors i encerts del passat.

L’antifeixisme del 99% són una sèrie de textos que busquen fer llum sobre com aturar a l’extrema dreta avui. L’autor, activista de recorregut,  es va iniciar en la lluita antifeixista unitaria a Gran Bretanya en 1978, amb l’AntiNazi League i va ser un dels fundadors d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a Catalunya en 2010. Us presentem aquesta eina de lluita, davant la situació actual, per materialitzar l’històric crit: No Passaran!

 

Podreu comprar un exemplar dels llibres (Bizum), i que us el signi en David Karvala encara que no hi estigueu al local. 

David Karvala (1959 Helsinki) Participa en els moviments socials de Barcelona. Escriu regularment en les publicacions del grup En lluita, a més de contribuir a revistas anticapitalistes de països tan diversos com Uruguai i Egipte.