UNA NIT ESPECIAL

Conte solidari amb La Marató de TV3 i dins del projecte “Cap infant sense conte”

El conte: UNA NIT ESPECIAL

Aquest conte tracta de l’amistat que neix entre una nena, l’Arlet, i una persona gran, en Jaume. Ell li explicarà el seu secret i, gràcies a ella, es farà realitat.
Ens parla de l’amistat, de fer realitat els nostres somnis, d’ajudar-nos els uns als altres…
És un conte solidari ja que col·labora amb La Marató de TV3.
Es presentarà el proper diumenge 18 de desembre a la fira de Nadal de les Franqueses del Vallès entre les 16:00 i les 18:00. I es faran dues lectures del conte, a les 16:30 i a les 17:30.

El projecte literari: CAP INFANT SENSE CONTE

Projecte sense ànim de lucre creat el curs 2013-14 per ta de fomentar l’hàbit lector i la creativitat dels infants. Persegueix el mateix objectiu, doncs, que el del Pla Nacional del Llibre i la Lectura de la Generalitat de Catalunya.
El projecte va néixer a nivell local i ara ja s’ha consolidat, 8 anys després, a tota Catalunya.
Les il·lustracions no estan pintades perquè cada infant les personalitzi al seu gust. Fins ara hem publicat més de 175.000 exemplars i per St Jordi publicarem el 9è conte, del qual s’imprimiran 50.000 exemplars, una xifra que mai hem assolit.
Els contes es fan arribar a 35 hospitals de Catalunya amb servei de pediatria, biblioteques, escoles, entitats socials, etc.
Al darrera hi ha un equip de correctors, traductors, il·lustradors que posen el seu granet de sorra perquè el projecte creixi i cada cop arribi a més infants, més entitats, etc.
Els contes s’imprimeixen gràcies a la col·laboració d’empreses i ajuntaments i la impremta encarregada és IGRAFIC, de Granollers.
A la web www.capinfantsenseconte.cat es poden descarregar tots els contes publicats així com els videocontes.

Toni Argent Ballús va néixer a la Roca del Vallès el 1978, és llicenciat en Administració i direcció d’empreses. Actualment és professor de secundària.

És coordinador del projecte literari CAP INFANT SENSE CONTE.

Coordina el projecte educatiu MILLOREM.

Ha escrit diversos llibres i contes.