AL BOSC S’HI HA D’ARRIBAR QUAN ENCARA ES FOSC.

(Premi Documenta 2023)

 

Escrit per Maria Arimany

 

DIVENDRES, 5-4-2024 / 19 h

AL BOSC S’HI HA D’ARRIBAR QUAN ENCARA ES FOSC

És un recull de contes escrit amb una llengua viva i vibrant que explora la por de conformar-se, l’equilibri —o desequilibri— entre la ràbia que crema i la resignació que es guarda molt endins, el desig de viure altres vides, i amb altres persones, les relacions de parella que s’encallen, que no acaben de fluir i, en general, la vida que se’ns escapa sense que puguem acabar d’atrapar-la ni d’acceptar-ne les renúncies. I, al cor del recull, La farinera borda, un conte llarg poderosíssim, inquietant i profundament creïble sobre la venjança sentimental i el desamor.
Escrita amb delicadesa i una energia inusual, Al bosc s’hi ha d’arribar quan encara és fosc és una proposta interessantíssima i original que ens descobreix una veu literària nova i refrescant. I és, també, bosc i branques despullades i fulles a terra i bolets i paisatge immòbil i alhora sempre canviant.

LA PRESENTACIÓ

La presentació serà a la llibreria l’Espolsada on s’entrevistarà a l’autora Maria Arimany.
Al final de l’acte és podrà comprar el llibre i l’autora us el podrà signar

MARIA ARIMANY

Maria Arimany Almirón (Llerona, 1990) és educadora social de formació i treballa en l’àmbit de serveis socials. Llegir és una de les seves grans passions i això li va despertar la curiositat per l’escriptura com a forma de canalitzar les emocions.

Es va formar a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès entre el 2016 i el 2019 en l’itinerari de conte, cosa que li va permetre aprendre les tècniques i trobar el seu propi estil a l’hora d’escriure. 

L’any 2020 va guanyar el primer premi al concurs de narrativa curta d’El 9 Nou amb el conte Mar de formigues. Actualment estudia Antropologia Social i Cultural a la Universitat de Barcelona i viu a Breda.

EN ACABAR PODREU ADQUIRIR EXEMPLARS DEL LLIBRE (18€)

QUE L’AUTORA US SIGNARÀ