Poques vegades tenim ocasió de conversar de tu a tu amb un professional i un pensador de la dimensió d’Andrés Rábago (El Roto), que aquest mes d’abril ens visitarà telemàticament a La Tintorera.

El proper 8 d’abril podrem compartir una vídeo-trobada amb Andrés Rábago, més conegut com El Roto, un excel·lent vinyetista madrileny que ha fet córrer la seva mirada àcida a les il·lustracions d’algunes de les principals publicacions de l’Estat Espanyol. Podrem conversar amb ell i endinsar-nos en el seu univers crític, primer mitjançant una entrevista i després mitjançant una xerrada absolutament oberta.

 

Andrés Rábago García  (Madrid, 1947) és pintor i dibuixant. Dels 60 als 80, sota el pseudònim OPS, va col·laborar amb Hermano Lobo , La Codorniz , Triunfo o Madriz . A final dels 70, va aparèixer El Roto , la sàtira social tracta cada dia de trencar la condició de l’individu-massa i alertar la consciència d’una realitat anestèsica. El Roto es publica des de fa anys, en El País .

L’entrevista serà conduïda per la Clara Armengol. Periodista i presentadora.  Ha estat coordinadora de La Sexta a Catalunya i actualment és la cap d’informatius de Vallès Oriental Televisió.