TERRA DE MUSICS

“Granollers, terra de musics”.

A principis dels anys 90 del segle passat, no només Granollers, sinó tota la comarca sencera va gaudir d’una explosió musical com segurament mai més s’ha tornat a repetir.

Grups de joves de totes les poblacions del Vallès Oriental van crear bandes de totes les tendències imaginables.

Des dels hardcoretes Dios Odioso, fins al pop-mod de Los Sencillos, des del pop-rock elegant dels Místics fins a la banda adolescent Sin Recursos. Des de la modernitat sintetitzada de Dama de Hielo fins el pop comercial de Treepoli o la fusió experimental de The Punch.
L’agost de 1990 la Revista del Vallès va elaborar i publicar un esplèndid monogràfic que recollia el treball i la trajectòria de 40 de les principals bandes de la comarca, amb material fotogràfic gairebé exclusiu de Jordi Ribó.
32 anys després, i amb la col·laboració del mateix fotògraf, Jordi Ribó, ens fem ressò del contingut d’aquella edició i d’aquella magnífica època que va viure la comarca pel que fa a creativitat musical, desitjant que alguns dels més grans recordeu encara alguna d’aquelles bandes, i amb l’il·lusió que en un futur pròxim puguem tornar a gaudir d’una catarsi creativa com aquella.
 

Per visitar l’exposició, el local romandrà obert tots els dissabtes del 23 de setembre fins al 13 de novembre de 11 a 13h.


També es podrà visitar quan hi hagi altres activitats al local.