VERMUTEJANT - ILP MONTSENY

20set12:0014:00VERMUTEJANT - ILP MONTSENYXerrada, tot fent el vermut, a càrrec de membres de la Comissió Promotora de la ILP de protecció del Montseny.

Detall de l'activitat

Xerrada, tot fent el vermut, a càrrec de membres de la Comissió Promotora de la ILP de protecció del Montseny.ENS CAL UNA LLEI PER A PROTEGIR EL MONTSENY


Davant d’aquesta situació, tips d’esperar respostes de l’Administració, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM), conjuntament amb les entitats ecologistes i conservacionistes DEPANA, Ecologistes en Acció i SEO/BirdLife, hem compost una proposició de llei de protecció del Montseny. Aquesta proposició[1] ja ha estat presentada al Parlament de Catalunya per a la seva discussió i aprovació, en virtut de la Llei 1/2006, de 16 de febrer, de la iniciativa legislativa popular (ILP) i ha estat admesa a tràmit per la Mesa del Parlament el 26 de novembre de 2019.

L’objecte d’aquesta llei és definir, jurídicament, els nivells de protecció que un espai natural, amb la riquesa biològica i els valors ambientals que conté el massís del Montseny, es mereix tenir. Volem protegir-lo de polítiques especulatives i d’infraestructures injustificades, que comprometen, encara més, el futur del Parc, ja prou difícil davant l’escenari d’emergència climàtica que vivim.

Més informació al web 

-----------------

Degut a les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus, l'accés en aquesta activitat és restringit. Pots adquirir la teva entrada gratuïta mitjançant el següent enllaç:

Entrades

ALTERNATIVES PER PARTICIPAR DES DE CASA

També podeu participar mitjançant Vídeo-conferència

O bé seguir tota l'activitat mitjançant Streaming


Hora

20 Setembre 2020 12:00 - 14:00(GMT+01:00)

Lloc

La Tintorera

Carretera de Ribes, 139

Other Events

Get Directions

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *