DJ. Nyeski - Por el camino del desierto…

09oct20:3022:30DJ. Nyeski - Por el camino del desierto…Els que vam seguir els Vermutejants durant el confinament ja el coneixeu, Nyeski el nom artístic d'en Marc Montañés, el tindrem un cop al mes punxant música al local.

Detall de l'activitat

           

Descripció:

Música de tots els colors, sonoritats i ritmes: de la llum a la foscor, del fred al foc, de la calma a la tempesta. Amb l'esperit dels Vermuts de la Tintorera que vam fer per streaming durant el confinament, ara des del local. From Les Franqueses With Love, per seduïr en Sean Connery i si hi ha sort una miqueta també a tots vosaltres.

Capítol. 2: Por el camino del desierto…

Cels enormes com finestres al cosmos, carreteres infinitament rectes, dunes, miratges i pàrquings plens de tràilers amb conductors romansos —“buenos trabajadores”, comenta un sexagenari que pren un sol y sombra amb un escuradents a la boca. Un viatge per deserts imaginaris i reals, urbans i anímics. Música introspectiva o de carretera, o de club de carretera, o de cinta de cassette de gasolinera a vint duros, o potser aquella joia que només es pot trobar un cop surts de les rutes marcades i t’endinses en el buit i passes prou set com per començar a al·lucinar…


Nyeski (Marc Montañés) ens el nostre DJ resident. Un cop al mes el tenim davant dels plats, creant la nostra banda sonora.


Hora

9 Octubre 2020 20:30 - 22:30 Madrid(GMT+01:00)

Lloc

La Tintorera

Carretera de Ribes, 139

Other Events

Get Directions

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *