EL 28 DE CADA MES: L'Alzheimer

01Mar20:0021:30EL 28 DE CADA MES: L'AlzheimerCoincidint amb el final de l’exposició plantegem l’enigma orgànic sobre aquesta malaltia.

Detall de l'activitat

La idea d'aquest projecte és portar la ciència a un llenguatge assequible per als no experts. El format es planteja acompanyat d'un refrigeri, podent ser el vermut o el berenar, segons el dia de la setmana en què caigui el 28. Aquest mes ho fem coincidir en divendres i en acabat, us convidem a quedar-vos a sopar.
Coincidint amb l’exposició “TEMPS I EMOCIONS. VENCEM L'ALZHEIMER” des del 28 de cada mes plantegem l’enigma orgànic sobre aquesta malaltia. Exposarem d'una manera dinàmica i propera què és el que sap la ciència sobre aquesta malaltia i quines estan sent les últimes troballes. Què els hi passa a les nostres neurones quan desenvolupen l'Alzheimer? Com es pot atacar des de la biomedicina? Com socialitzar em pot ajudar a prevenir aquesta malaltia? Tot depèn de mi? Aquestes i altres qüestions seran les que es tractaran durant la sessió. Vine a fer un refrigeri científic! Prepareu la tassa i veniu-les a veure al local!

Hora

1 Març 2024 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

+ info

+info

Streaming

Streaming

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *