Es l’espai des d’on La Tintorera, volem donar a conèixer diferents organitzacions (entitats, associacions, grups de gent…) del nostre entorn.

Fauna Llerona neix arrel de les aficions i coneixements compartits entre diferents persones. El que va començar sent un hobby, ha esdevingut a la creació d’una entitat que pretén recuperar, conservar i protegir la fauna autòctona; conseqüentment, i per a que sigui viable, busca la protecció del territori, com a hàbitat natural de les diferents espècies que hi conviuen.

Alhora, cerca de quina manera tenir un control  de vulneració de les zones de caça i  com minimitzar l’impacte ambiental.

 

 

Els membres de l’entitat que ens acompanyaran:

La Marta, treballa en el sector educatiu, a l’Institut de Formació Contínua de la UB.

En Pere, que es dedica a l’agricultura ecològica de nom Verdolaga, treballant sota les inclemències del temps.

En Subirana: el nostre gran tècnic audiovisual. Sempre ens adverteix sobre revisar els paràmetres de les càmeres després de canviar les piles, la resolució, etc…

L’Isma, ensinistrador de gossos que volta pel territori català.

Altres membres de l’entitat:

L’Èlia: la nostra biòloga i geògrafa, molt reconeguda i ben posicionada al territori.
Na Mar Arabia: la tresorera, gran amiga dels excels donant toc de glamour a tot.
L’Oriol: mestre de secundaria, especialista en matemàtiques, i que ens va posant a lloc quan pertoca. Tots tenim cabuda en una casella!
En Foratgatiner: el noi de Cantallops, implicat en el projecte del gat fer. L’infiltrat  que ens ha donat suport moral a aixecar l’entitat recentment creada i nada de l’olla.

Heus ací la fauna del territori acompanyada d’una copa de cava i xarrups de ratafia!