Descripció:“El 28 de cada mes” és un projecte que neix de les inquietuds de dues sòcies amb un objectiu comú: divulgar ciència.  Aprofiten les seves fortaleses, una en ciència (Núria Camp) i l’altre en comunicació (Maria Manau), per crear la sinergia perfecte. La idea d’aquest projecte doncs, és portar la ciència a un llenguatge assequible pels no experts. El format es planteja acompanyat d’un refrigeri, podent ser el vermut o el berenar, segons el dia de la setmana en que caigui el 28.

“El 28 de cada mes” plantejarà cada trimestre un tema diferent, o com elles l’anomenen: enigma orgànic. Aquest segon i amb l’arribada de la primavera, l’enigma seran els microorganismes, que ara són trending topic i farà que aquest trimestre sigui candent.

Aquest 28 d’abril berenem plantejant-nos les següents preguntes: Qui són els microorganismes? Quants n’hi ha? Quants en coneixem? Els virus i els bacteris són el mateix? Quin efecte tenen sobre la nostra salut? En definitiva, una introducció al fabulós món dels microorganismes.