“El 28 de cada mes” és un projecte que neix de les inquietuds de tres sòcies amb un objectiu comú: divulgar ciència. Aprofiten les seves fortaleses, unes en ciència Núria Camp, bioquímica i Anna Surroca, microbiòloga i l’altra en comunicació Maria Manau, per crear la sinergia perfecta.
La idea d’aquest projecte és portar la ciència a un llenguatge assequible per als no experts. El format es planteja acompanyat d’un refrigeri, podent ser el vermut o el berenar, segons el dia de la setmana en què caigui el 28. Aquest mes ho fem coincidir en divendres i en acabat, us convidem a quedar-vos a sopar.

Coincidint amb l’exposició “TEMPS I EMOCIONS. VENCEM L’ALZHEIMER” des del 28 de cada mes plantegem l’enigma orgànic sobre aquesta malaltia. Exposarem d’una manera dinàmica i propera què és el que sap la ciència sobre aquesta malaltia i quines estan sent les últimes troballes. Què els hi passa a les nostres neurones quan desenvolupen l’Alzheimer? Com es pot atacar des de la biomedicina? Com socialitzar em pot ajudar a prevenir aquesta malaltia? Tot depèn de mi? Aquestes i altres qüestions seran les que es tractaran durant la sessió. Vine a fer un refrigeri científic!

Prepareu la tassa i veniu-les a veure al local!

Núria Camp

Bioquímica

Maria Manau

Comunicadora

Anna Surroca

Microbiòloga