L’objectiu de “De matinada” és donar a conèixer el cas concret de les Detingudes 23S i ajudar a generar una reflexió col·lectiva de com hem d’afrontar la repressió.

La campanya 23S és el major cas repressiu dels Països Catalans, que persegueix a militants independentistes vinculats als CDR. Se’ls acusa de terrorisme i properament tindran el judici, d’uns costos econòmics elevadíssims.

Per això, Alerta Solidària ha engegat una campanya per a recollir fons, proposant que el documental “De Matinada” pugui ser projectat a tots els casals, ateneus i espais del territori. Properament, es penjarà en una plataforma de pagament i entre el 2-8 de gener es podrà veure. Cal apuntar, que el documental havia de passar-se per TV3, al programa Sense Ficció, però degut a un canvi de direcció, s’ha censurat

El Moviment Popular de la comarca s’ha unit per a combatre la repressió i solidaritzar-se amb el cas. Vine a la projecció d’aquest diumenge 8-1-23 a les 19h a La Tintorera i porta efectiu per ajudar econòmicament!

La solidaritat és contribuir perquè la lluita no s’aturi!

AFORAMENT LIMITAT A 30 PERSONES

L’Ateneu Popular la Tintorera només posa a disposició de les organitzacions polítiques l’espai i els recursos dels que disposem, per tal que expliquin el que consideren.  Aquestes opinions no han de ser compartides per totes les persones que formem part de l’Ateneu Popular La Tintorera.