La gent de Cervesa sobre Tot ens ofereixen un taller de tast i degustació de la seva cervesa artesana

Cervesers del món, prepareu-vos! En aquest taller aprendreu a tastar cervesa. Distingir els matisos i les essències, diferents tipus de llúpols i ordi i les seves procedències.
En aquest taller tindràs una aproximació tant teòrica com pràctica al món de la cervesa. Com sabràs, una de les begudes amb més antiguitat i popularitat a la humanitat. Es farà un recorregut amb els estils de cervesa més representatius, així com s’estudiaran característiques tècniques i organolèptiques (color, sabor, olor…).
Aprendràs tipus de cerveses: des de larger i pilsen a abadia i porter i lambic.
Tipus de fermentació: alta, baixa, mixta… Història, ingredients, elaboració, la seva importància nutritiva i dietètica, així com servir-la.
Provaràs diferents malts i llúpols per aprendre quins matisos donen els uns i els altres a la beguda, i finalment fareu un tast guiat de 4 tipus de cerveses que representin els principals estils de la cervesa.

Una experiència gastronòmica
dirigida per Oriol Martínez,
mestre cerveser de
Cervesa sobre Tot

Aquesta activitat té aforament limitat.

L’aforament està limitat i l’accés és gratuït.

Però el taller té un cost de 10 € que s’abonaran abans de començar el tast al mestre cerveser que el dirigirà.

Aquesta activitat es fa amb col·laboració de Cervesa sobre tot, Pub i botiga de degustació.
(C/ Alfons IV, 69. Granollers).

X